Raspoloživo

KERAKOLL

MINERALNO EKO-KOMPATIBILNO LJEPILO NISKOG SADRŽAJA KEMIJSKIH ADITIVA ZA LJEPLJENE, VISOKIH PERFORMANSI, BEZ OKOMITOG PROKLIZAVANJA I DUGOG VREMENA PODEŠAVANJA POCULANSKOG GRESA, KERAMIKE I PRIRODNOG KAMENA. Isporučuje se u vrećama od 25 kg u sivoj i u bijeloj boji.

Strukturno fleksibilno višenamjensko gel-ljepilo za pločice na bazi ekskluzivnog geoveziva tvrtke Kerakoll za lijepljenje svih vrsta materijala i u ekstremnim uvjetima, na sve vrste podloga i za bilo kakvu upotrebu. Eko-kompatibilno. Boje: siva i bijela. Pakiranje: vreća 25 kg.

Dekorativni proizvod Resina‑cemento® (smola‑cement) za fugiranje pločica, mozaika i mramora u 50 boja za dizajn. Green proizvod za bio‑graditeljstvo.

Fugabella® Color je revolucionarna hibridna masa za fugiranje za dekoraciju svih površina od gresa, mozaika ili prirodnog kamena.
Fugabella® Color ima svojstvo vodoodbojnosti, vrlo malo upija vodu, ima veliku površinsku tvrdoću, visoku otpornost na uobičajene kiseline i omogućuje potpunu ujednačenost boje.

  • Fina završna obrada
  • Vodoodbojnost sa efektom kapljice
  • Visoka kromatska ujednačenost testirana CATAS

Organsko silikonsko acetatno brtvilo, eko‑kompatibilno protiv plijesni, visoke elastičnosti za dilatacijsko‑deformacijske spojeve, idealno za GreenBuilding. Uz izuzetno nisko ispuštanje organskih hlapljivih tvari, bez otapala, štiti okoliš i zdravlje izvođača.

Fugabella® Eco Silicone razvija visoku adheziju na neupijajuće površine, jamčeći integritet i hidroizolaciju keramičkih obloga podložnih deformaciji.

  • Dostupan u 28 boja Fugabella® Eco + prozirna
  • Prikladan za brtvljenje porculanskog gresa i keramičkih pločica