DMCA.com Protection Status

Digital Millennium Copyright Act (DMCA) obavijest

 

Ova stranica je u skladu po svim principima zakona Digital Millennium Copyright Act (DMCA) – član 17 U.S.C 512. Politika ove stranice je da se na odgovarajući način postavi prema obavijesti o povredi vlasničkih prava kod Digital Millennium Copyright Act (DMCA) i poduzme odgovarajuće mjere.

Ako je vaš materijal zaštićen autorskim pravima postavljen na našoj stranici ili su stavljeni linkovi do drugih stranica na vaše vlasništvo ili su linkovi pronađeni preko naše tražilice, i vi želite da taj materijal bude uklonjen, morate zatražiti to putem kontakt forme na dnu stranice koja će sadržavati dolje navedeno. Možete snositi odgovornost za štetu nastalu zbog pogrešnog tumačenja nekog materijala sadržanog u Prijavi DMCA. Stoga ako niste sigurni krši li sadržaj koji se nalazi ili je povezan s nekim web-mjestom vaša autorska prava, trebali biste se najprije obratiti svojem odvjetniku.

 

Prijave DMCA trebaju sadržavati sljedeće:

▪ Potpis, fizički ili elektronički (PDF), vlasnika isključivog prava na autorsko pravo koje je prekršeno ili osobe ovlaštene da zastupa vlasnika tog prava.

▪ U kontakt formi morate osigurati dovoljno informacija za kontakt kako bismo vas mogli kontaktirati. Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona i valjanu adresu e-pošte putem koje vam se možemo obratiti.

▪ Morate navesti dovoljno pojedinosti da je materijal zaštićen autorskim pravima zaista prekršen i od kojih najmanje jedan pojam mora biti za pretraživanje pod kojima se materijal pojavljuje u rezultatima pretraživanja.

▪ Izjava da strana koja se žali u dobroj vjeri smatra da korištenje materijala na sporan način nema odobrenje vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona.

▪ Izjava da su informacije u obavijesti točne i pod kaznom krivokletstva, da je stranka koja se žali ovlaštena djelovati u ime vlasnika isključivog prava koje je navodno prekršeno.

▪ Mora biti potpisana od strane ovlaštene osobe da djeluje u ime vlasnika isključivog prava koje je navodno prekršeno.

 

Pošaljite obavijest o kršenju autorskih prava putem kontakt forme sa naslovom ‘DMCA žalba ” u suprotnom nećemo biti u mogućnosti obraditi vašu žalbu.

Nikakve žalbe priložene od strane trećih lica ili osoba koje nemaju veza sa materijalom, neće se uzimati u obzir i takve pritužbe i poruke biti će ignorirane.

Pričekajte do tjedan dana za odgovor e-poštom. Imajte na umu da slanje pritužbi drugim stranama kao što je naš Internet Service Provider, neće ubrzati vaš zahtjev i može rezultirati odgođenim odgovorom zbog prigovora ne bude podnesena ispravno.

U slučaju pozitivno riješene vaše žalbe, materijal ili linkovi na njega biti će uklonjeni u roku od 3 radna dana.

dmca.com